Olivier MANITARA : Editura Ganesha * (Bucaresti)

Je suis un Titre. Double-cliquez moi.

CARTI  de Olivier MANITARA :  Editura GANESA *

 Cărţi publicate :  Editura Ganesha

 

   .:  CARTI de Olivier Manitara : Editura Ganesha *   :.

 

Învăţătura eseniană

plină de înţelepciune

a lui Iisus

 

  Chiar dacă Şcoala Eseniană a deranjat multă lume de-a lungul timpului şi a făcut să apară multe legende, oamenii, în general, i-au apreciat pe esenieni pentru onestitatea lor, caracterul paşnic, generozitatea şi talentele de vindecători pe care le manifestau atât în slujba săracilor, cât şi cea a bogaţilor.

 

  Creştinismul oficial a depus atât de multe eforturi pentru a şterge din istorie urmele esenienilor, încât multe elemente specifice comunităţii lor nu au rezistat până în zilele noastre.

 

  Se pune întrebarea: „De ce le-a fost frică diferitor biserici de originea învăţăturilor lor şi de ce s-au străduit atât de mult să-i oculteze existenţa prin orice mijloace, mergând chiar până la exterminare fizică, tortură sau excomunicare...?”

 

Aflaţi răspunsul în paginile acestei cărţi.

 

http://edituraganesha.ro/produs/invatatura-eseniana-plina-de-intelepciune-a-lui-iisus-3/

 

Carti de Lumina : link

http://www.google.fr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fcartidelumina.wordpress.com%2F2014%2F01%2F26%2Finvatatura-eseniana-plina-de-intelepciune-a-lui-iisus-olivier-manitara%2F&ei=PaUUVKrEJJTiatz_gIAC&usg=AFQjCNHXTTGCQBGSQDTfqoDo2qIbgAgtUg&bvm=bv.75097201,d.d2s

Revelaţii despre Duhul Sfânt

sau Marea Mamă

prin care Dumnezeu face să apară

şi să se manifeste Creaţia Sa

 

 

  Dedic această carte tuturor femeilor şi bărbaţilor pe care aceste rânduri îi vor ajuta să se reconecteze cu propriul suflet.

 

  O dedic de asemenea fiicelor Mamei Divine care urmează

sau care vor urma căile spirituale autentice ale omenirii,

pentru a aduce bucuria şi frumuseţea pe întreaga planetă,

risipind astfel confuzia din rândurile susţinătorilor întunericului şi ipocriziei.

 

  Doar cu o privire plină de iubire pură, o fiică a Mamei Divine poate alchimiza cele mai întunecate intenţii ce sunt ascunse în inimile oamenilor care au renunţat la cunoaşterea divină pentru a-şi satisface nevoile egoiste de putere şi dominare.

 

Victorie Luminii!

Victorie Iubirii!

Victorie fiicelor Mamei Divine!

 

http://edituraganesha.ro/produs/revelatii-despre-duhul-sfant-sau-marea-mama/

 

 *  Fi Firma Ganesha,  înființată în anul 1994,

 

are ca obiect principal de activitate producția și serviciile tipografice.rma Ganesha, înființată în anul 1994, are ca obiect principal de activitate producția și serviciile tipografice.

 

Bazându-ne pe experiența echipei noastre în domeniul executării de lucrari tipografice, ne străduim să oferim clienților noștri lucrări de calitate, indiferent de tiraj.


Avem capacitatea de a asigura și gestiona tot lanțul de operațiuni necesare realizării lucrărilor, începând de la realizarea graficii până la finalizarea acestora, indiferent de categoriile de finisări solicitate.

De asemenea, suntem în permanență la dispoziția clienților noștri cu informații și sfaturi referitoare la materialele și condițiile de executare a proiectelor lor, punându-le la dispoziție mostrare și orice alte informații necesare.

Am deschis acest Magazin online pentru a aduce cât mai aproape de dumneavoastră, produsele noastre și în special, cărțile care au vazut lumina tiparului în cadrul editurii Ganesha.

 

Vă dorim spor la cumpărături !