Olivier MANITARA : Editura Ganesha * (Bucaresti)

Je suis un Titre. Double-cliquez moi.

CARTI  de Olivier MANITARA :  Editura GANESA *

 Cărţi publicate :  Editura Ganesha

 

Satele Eseniene

 

„Satele Eseniene“ sunt fondate pe principiile eterne ce emană în mod natural din practica Cercului Arhanghelilor și din filosofia sa universală. Aceste sate  urmăresc să valorizeze o viziune ecologică sacră, o economie plină de omenie și respect, un climat social fratern, o spiritualitate vie … Este o modalitate unică de a uni esențialul cu viața concretă, după Învățătura eseniană.

Descoperiți un alt mod de a exista în lume, în armonie cu omul, cu natura, cu sacrul.

Veniți să petreceți o zi în Satul Esenian Cookshire, un loc de revitalizare extraordinar, păstrat cu grijă, în armonie cu toate regnurile naturii.

 

Spații de viață păstrate cu grijă

 

Satele Eseniene constituie o punere vie în practică a Înțelepciunii și a Tradiției Eseniene.

A trăi în armonie cu tine-însuți, cu ceilalți și cu Mama-Pământ este o sursă de fericire și plenitudine. Satele eseniene reunesc persoane care împărtășesc acest mod de a vedea lumea, care vor să trăiască în acest mod și să îl cultive în viața lor de zi cu zi.

Satul Esenian Cookshire este un proiect colectiv, în care fiecare își aduce propria sa culoare, propria sa creativitate. Toleranța, spiritul deschis și bucuria de a trăi sunt valori împărtășite de toți locuitorii lui. Nu este vorba de „a ieși din turmă“ pentru a forma o alta … din contră. A se aduna fără a se asemăna este o veritabilă artă de a trăi !

 

Un loc unic și un cadru încântător

 

Satul Esenian Cookshire este amplasat într-un mediu păstrat cu grijă. Situat pe 248 acri de păduri și codri, izvoarele și cele 7 lacuri ale sale formează o bijuterie naturală cu totul ieșită din comun. Binecuvântat de Mama-Natură, acest loc foarte special a fost dăruit locuitorilor Quebec-ului de către Ființa Arțarului(care protejează și ghidează poporul său) pentru a le deschide un drum de lumină. Veritabilă oază de pace, el ne permite să experimentăm calmul, armonia și revitalizarea.

 

Un paradis pentru familii

 

Satele Eseniene sunt adeseori citate ca „paradisuri pentru copii“. Grație naturii omniprezente și valorilor spirituale ale locuitorilor lor, viața socială este aici foarte bogată. Un spirit de într-ajutorare  și de bunăvoință favorizează siguranța.

Mediul înconjurător este foarte sănătos și oferă securitate, fiind în același timp deshis și variat. Îți poti defini tu însuți prioritățile în viață, departe de constrângerile orașului. Viața este mai ușoară !

 

Un alt mod de viață este posibil, o speranță pentru generațiile viitoare

 

În timp ce lumea modernă basculează într-o dezvoltare tehnologică excesivă, Satele Eseniene sunt locuri de echilibru. Toate dimensiunile ființei umane și ale naturii sunt aici luate în considerare : munca, sănătatea, familia, banii, mediul înconjurător, cultura, sacrul.

A trăi și a munci altfel devine posibil printr-o economie alternativă foarte dezvoltată.

Satele Eseniene sunt foarte bine integrate în mediul lor înconjurător și deschise spre lumea modernă.

Sunt locuri de inovație, de creativitate și de experimentare pasionante.

 

Un loc cultural

 

Satele Eseniene încurajează o educație și o expresie culturală creativă și permanentă. „Nu încetăm niciodată să învățăm“ ar putea fi una dintre  devizele lor ! Vom găsi aici un centru de cercetare, o bibliotecă, spații de întâlniri culturale și de celebrare.

Satele Eseniene permit fiecăruia să trăiască plenar dimensiunea spirituală a ființei sale.

Sunt amenajate poteci pentru drumeții și sunt prezervate sanctuare ale tăcerii în inima naturii, în pădurile ancestrale.

Oameni, animale, spirite ale naturii pot coexista aici în armonie.

Deci, dacă doriți să faceți această experiență, să gustați din magia unui loc păstrat cu grijă, într-o ambianță convivială și activă, veniți să ne vizitați ! Vom fi încântați să împărtășim câteva momente cu dv !