Olivier MANITARA : Editura Ganesha * (Bucaresti)

Je suis un Titre. Double-cliquez moi.

CARTI  de Olivier MANITARA :  Editura GANESA *

 Cărţi publicate :  Editura Ganesha

 

 .:§   Cercul Arhanghelilor   §:.

 

Cercul Arhanghelilor este o cale de trezire, de acțiune și de formare deschisă tuturor, fără nici o distincție. El este urmat de persoane de toate orizonturile, de toate vârstele, de toate culturile și din numeroase țări.

 

Cercul Arhanghelilor este bazat pe Tradiția Esenienilor. Acest Popor Primordial este cunoscut pentru ecologia lui milenară și cunoașterea terapiilor globale corp-suflet-spirit. Esenienii de astăzi practică toate metodele propuse prin formarea Cercului Arhanghelilor.

Îi puteți întâlni în timpul celor patru mari celebrări anuale, sau în timpul evenimentelor organizate de esenieni : pentru mai multe detalii aici.

 

Din trei în trei luni, celebrările anuale ale Cercului Arhanghelilor se derulează în Quebec (în Satul Esenian de la Cookshire), în Europa (în diferite centre de primire) și în Gabon (în Satul Esenian al Gabonului).

 

Astfel, Cercul Arhanghelilor strălucește din ce în ce mai mult pe Pământ, reunește din ce în ce mai mulți bărbați și femei de bună credință, hotărâți să-și viața în propriile mâini și să aibă grijă de Lumină. Alăturați-vă și voi Cercului Arhanghelilor cel mai apropiat de voi ! Nu mai așteptați !

 

După înțelepciunea ancestrală a esenienilor, omul nu trebuie să se rupă de esența sa. Dacă se rupe de natura sa divină, el nu mai vede divinul nici în celălalt. Cercul Arhanghelilor este fundamentul Terapiei Eseniene. Aceasta este o ecologie sacră ancestrală care poate vindeca Pământul și omul de tot ce este fals și bolnav. Transformându-ne pe noi înșine și unindu-ne forțele, putem produce o schimbare.

 

Să acționăm împreună în mod concret pentru Pământ :

 

Să avem grijă de Viață în esența ei.

Să studiem și să respectăm legile care guvernează Universul.

Să prezervăm cele patru elemente care ne alcătuiesc și ne dau viață.

Să protejăm toate regnurile lumii vii și să stabilim schimburi vii și echitabile cu ele.

Să avem grijă de Virtuțile atât de prețioase în viețile noastre : prietenie, armonie, frumusețe, bucurie, integritate, blândețe, rafinament, fidelitate …

 

Găsiți un echilibru și o forță în viața voastră :

 

Echilibrați-vă viața interioară personală și spirituală.

Descoperiți tehnici practice pentru a vă reconecta cu voi-înșivă și cu aspirațiile voastre profunde.

Învățați să trăiți cu adevărat cu sufletul.

Dezvoltați-vă puterea de concentrare, discernământul și hotărârea de a vă atinge obiectivele.

Dați un sens vieții voastre apărând un ideal superior.

Beneficiați de experiența unei echipe, de forța unei tradiții milenare și de sprijinul mutual a sute de persoane pentru a avansa și a evolua împreună.

 

Armonizați-vă viața în trup, suflet și spirit.

 

Și asta pentru că fiecare arhanghel, legat de un anotimp, legat de un anumit element are realmente o energie și o învățătură proprii. Nu este chiar atât de ușor de explicat, dar este cu adevărat tulburător de trăit și de descoperit.

De exemplu, arhanghelul Gabriel, legat de apă și de iarnă, ne face să ne interiorizăm cu adevărat, să privim mai adânc în sufletul nostru, să ne disciplinăm, să ne adunăm forțele interioare urmând exemplul naturii care pare că doarme în timpul iernii dar în realitate lucrează în mod activ, în secret, pentru a se putea trezi și înflori la venirea primăverii.

 

Și fiecare celebrare a Cercului Arhanghelilor este absolut unică, căci ea se înscrie în cadrul unei tradiții vii, însuflețită de un maestru viu care aduce de fiecare dată noi învățături și chei de înțelegere, de studiu și de acțiune concretă pentru a lucra pentru Lumină. Cercul Arhanghelilor este ca un organism în plină creștere care nu cere decât să crească și să se dezvolte grație muncii și angrenării fiecăruia. Astfel, fiecare celebrare a Cercului Arhanghelilor este o veritabilă nouă etapă în construcția Națiunii Eseniene, o nouă pagină care se scrie în Evanghelia Arhanghelilor și poate, datorită vouă, în istoria umanității …

 

O celebrare a Cercului Arhanghelilor se desfășoară timp de 4 zile și 4 nopți. Este o fabuloasă experiență de viață, în inima culturii Tradiției Eseniene, o călătorie în afara timpului și a spațiului, un moment privilegiat de schimb, de împărtășire, de întâlnire cu sufletul vostru.

 

În programul acestor 4 zile, ssunt propuse numeroase activități și lucrări :

 

* Conferințe magistrale ale lui Olivier Manitara, ce aduc o lumină nouă și soluții la subiecte foarte actuale : sănătate, medicină, ecologie, familie dar și muncă, bani, mediu înconjurător, spiritualitate, religie, relații umane …

 

* Ateliere practice : mișcări meditative, exerciții de trezire și de respirație, meditații ghidate.

 

* Consacrarea unui spațiu sacru pentru a invoca arhangelul celebrat și a-i primi psalmii, mesajele de înțelepciune care constituie, celebrare după celebrare, noua Evanghelie Eseniană.

 

* Cântece și dansuri eseniene pentru a vă trezi simțurile, creativitatea, sensibilitatea, puterea de concentrare.

 

* Ceremonia Cercului Arhanghelilor : punctul forte al întregii celebrări, el oferă posibilitatea tuturor celor care doresc să intre în mod efectiv în grupul  Cercului Arhanghelilor, angajându-se să poarte un Înger  și să-i dezvolte virtutea în viața sa cotidiană.

 

* Ceremonii sacre și ritualuri eseniene.

 

... Momente de schimb, de împărtășire, de convivialitate într-o mare simplitate. O veritabilă întâlnire a sufletelor și a inimilor deschise pentru a avea grija de Lumină.

 

Veniți să ne întâlniți !