Olivier MANITARA : Editura Ganesha * (Bucaresti)

Je suis un Titre. Double-cliquez moi.

CARTI  de Olivier MANITARA :  Editura GANESA *

 Cărţi publicate :  Editura Ganesha

 

    Biserica Eseniană Creștină

Esenienii nu sunt un popor de sânge. Ei sunt un popor de suflete, care nu cunoaște granițe nici în timp, nici în spațiu. Misiunea esenienilor a fost întotdeauna aceea de a păstra o legătură cu Divinul grație încarnării unor Mari Maeștri spirituali.
De la Enoh la Iisus, de la Mani la Peter Deunov, poporul esenian nu și-a încetat niciodată opera. La fel ca un cameleon, el se adaptează la culturi, la epoci, la limbile Pământului fără a-și pierde niciodată identitatea sa unică.  Și tocmai în aceasta constă forța ei.
 
Acolo unde alții se agață de cuvinte, de cărți, de dogme pentru a forma „religii“, esenienii trăiesc în reînviere constantă și întâmpină manifestarea Divinului în forma Sa mereu nouă.
 

Astăzi, mai mult ca niciodată, esenienii acționează pentru prezervarea științei lor universale în jurul moștenitorului viu al acestei linii neîntrerupte :

Olivier Manitara.

 

În 2006, datorită situației mondiale, ei s-au hotărât să creeze Biserica Eseniană Creștină, pentru a permite esenienilor din întreaga lume să trăiască în acord cu convingerile lor, oricare ar fi țara din care ei provin.

 

În același timp, în fața dezastrului ecologic global, acești ecologiști milenari își readuc la viață ancestrala lor artă de a trăi, prin Satele Eseniene. În aceste locuri de viață privilegiate, deschise către lume, bărbați și femei își găsesc un nou sens în viață și pot cultiva o legătură foarte strânsă cu Mama Pământ.