Olivier MANITARA : Editura Ganesha * (Bucaresti)

Je suis un Titre. Double-cliquez moi.

CARTI  de Olivier MANITARA :  Editura GANESA *

 Cărţi publicate :  Editura Ganesha

 

 ARTICOLE :   1 > Trezirea individuală 

                                 2 > Inițierea femeii   

                                 3 > Consecințele organismelor modificate genetic       

                                        (OMG),  asupra destinului umanității

 

 

 

 1 >   Trezirea

       individuală

     de Olivier MANITARA

 

 

André Malraux a spus:  „Secolul al XXI-lea va fi spiritual sau nu va fi deloc.“

 

Această frază, de sute de ori terfelită, este cu atât mai înfricosătoare cu cât astăzi nu există nici o indoială că societatea noastră se află la ani-lumină distanță de un secol „spiritual“.

 

Olivier Manitara ne oferă aici un punct de vedere pertinent asupra unui subiect esențial.

 

 Acum 2000 ani, un om se năștea într-un grajd, printre animale, pentru că nu mai era loc nicăieri în altă parte : toată lumea era ocupată cu o mare sărbătoare. Fie că ne place, fie că nu, trebuie să recunoaștem că începând din momentul în care ne hotărâm să îi studiem viața, acest om nu lasă pe nimeni indiferent. Încă de la naștere, el a fost atât iubit, cât și detestat. Pe de o parte, el s-a născut într-o „sectă“ (esenienii-nazarineni), iar guvernul epocii căuta să-l extermine din motive politice. Pe de altă parte, regii, înțelepții și de asemeni păstorii, oameni simpli au venit să îl viziteze ca pe încarnarea unei promisiuni salvatoare. Aceasta seamănă într-un mod straniu cu așa-numitul tulku din tradiția budismului tibetan. Aici, un copil este privit ca reîncarnarea unui Maestru al înțelepciunii, ce are de transmis un mesaj. Dincolo de ceea ce ar putea crede unii sau alții despre acest lucru, oamenii epocii noastre au recunoscut în Iisus o manifestare a spiritului iubirii și fraternității care trebuie să ghideze toate creaturile lumii. Prin intermediul cuvantului său, ei au auzit antica știință a faraonilor, au văzut vechea înțelepciune originală a popoarelor revenind la viață. Ei au comparat acest cuvânt și această viață cu Verbul originar, încarnat într-un trup și trăind în mijlocul lor. Ei s-au hotărât chiar să-și repotrivească ceasurile, socotind timpul astfel încât nașterea unei noi civilizații să coincidă cu momentul apariției acestui om.

 

Ce viitor, ce evoluție vrem?

 

Este oare aceasta idolatrie, cultul personalității ?

Nu, nu cred ! Ei l-au perceput în acest om pe marele spirit care ghidează toate ființele către perfecțiune. Există multă frumusețe, poezie, finețe în acest fapt. Găsim aici tot ceea ce lipsește epocii noastre : o viziune spirituală asupra lumii. A reseta ceasul de la zero este un mod de a spune : „Cuvintele prețioase, care deschid perspectiva unui viitor pozitiv, benefic, constituie un model pentru fiecare om“. El transmite o orientare către o evoluție frumoasă și armonioasă. Astăzi, mass-media vorbește despre anul 2000 ca despre un eveniment, dar trebuie să înțelegem odată că fără cuvântul acestui Maestru spiritual esenian această dată nu ar exista. Aceasta poate deveni o ocazie fabuloasă de a ne reevalua și de a face un bilanț. Ce fel de viitor, ce fel de evoluție vrem ? Căci în fond, nimic nu s-a schimbat cu adevărat. Lumea se pregătește de sărbătoare fără a se preocupa de noul mileniu, care se va încarna din nou pentru a-i înălța pe oameni către o conștiință mai largă, mai senină, mai liberă.

 

Nu mai trebuie să credem orbește, ci să experimentăm, să testăm, să verificăm, să aplicăm.

 

Această bătălie s-a purtat dintotdeauna, iar cei care au crucificat spiritul impreună cu răufăcătorii continuă să o facă și în zilele noastre, cu spirjinul oamenilor de bine îndoctrinați.

A sărbători cel de-al treilea mileniu de spirit christic nu inseamnă doar  să mergem într-o biserică, oricare ar fi ea, ci mai ales să ne clarificăm, să ne trezim,  să ne recuperăm suveranitatea individuală, să devenim pe deplin responsabili de propriile noastre gânduri, de sentimentele și alegerile noastre.

În înțelepciunea lui, Christos a spus : „Nu puteți sluji la doi stăpâni“.

Da ! Individul trebuie să aleagă între rea-voință și bunăvoință. Aceștia sunt doi copaci care dau fructe diferite : reaua-voință restrânge conștiința și viața, bunăvoința le lărgește și le conduce către înflorire.Umanitatea alege reaua-voință și de aceea falșii ghizi triumfă. Bunăvoința este o stare de spirit superioară, pe care lumea nu o mai cunoaște.

 

Bunăvoința este o stare de spirit superioară, pe care lumea nu o mai cunoaște.

 

Atingerea ei implică din ce în ce mai multe eforturi și lucru cu sine. Acesta este drumul către o viață nobilă și bogată. Oamenii cred despre ei că sunt în mod natural binevoitori, dar din nefericire acestea nu sunt decât niște credințe. Nu mai trebuie să credem orbește, ci să experimentăm, să testăm, să verificăm, să aplicăm. Nu poate exista democrație veritabilă, nici republică, fără suveranitate individuală și fără prezența spiritului de bunăvoință. În cuvântul bunăvoință există bine și există trezire. Este un întreg program, o întreagă redescoperire de sine și de lume. Bunăvoința este steaua îndepărtată care vrea să ghideze oamenii către o nouă revelație a dragostei. Atunci, cei îndrăzneți vor putea contempla adevăratul geniu al celui de-al treilea mileniu.

 

 

 

 

 

 

2 > Inițierea

       femeii

de Olivier MANITARA

 

 

Pentru Olivier Manitara, forța creatoare a Universului are atât o polaritate masculină, cât și o polaritate feminină. Aceasta din urmă a fost negată de marile religii oficiale. Dar vin vremuri în care  femeile trebuie să reînnoiască dialogul cu Mama Universului, cu Feminitatea ce trăiește în pământ, cu Dumnezeu Mama.

 

Noua epocă a Mamei Universului va fi cea a Dumnezeului Mamă. Femeia își va regăsi atunci adevărata ei dimensiune.

Femeia va fi poarta noii umanități. Nu este vorba de o superioritate a femininului asupra masculinului, ci de o uniune armonioasă și plină de respect față de Dumnezeu Mama și față de Dumnezeu Tatăl, în fiecare bărbat și în fiecare femeie.

Bărbatul și femeia sunt tovarăși pe drumul vieții și al creativității. Femeia trebuie să-și reia locul care i se cuvine ca Mamă a umanității, păstrătoare a focului sacru al căminului, protectoare a vieții în toate regnurile.

 

Nici astăzi femeia nu și-a luat locul care i se cuvine în lume. Dumnezeu Mama este ignorată. Unde îi sunt preotesele, reprezentantele ?

Să se ridice femeile și să afirme divinitatea maternității, iată ce așteaptă Mama Universului de la noi. A fi tată, a fi mamă, înseamnă a deveni responsabil de toți oamenii, de toate creaturile pământului. Mama universală poartă toate creaturile în pântecul ei. Ea le hrănește la sânul ei, le îmbracă cu dragostea ei și le conduce spre lumina adevăratei ființări. Orice mamă este mamă prin Ea. Ea este păstrătoarea maternității și transmite această știință tuturor mamelor.

Dacă Mama este batjocorită, dacă ea nu are niciun cuvânt de spus, dacă orice inițiativă îi este retrasă, atunci dezechilibrul intră în lume, frica triumfă și cohortele de demoni invadează toate activitățile oamenilor. Toate acele culturi care nu i-au onorat pe Dumnezeu Tatăl și pe Dumnezeu Mama în armonie au sfârșit în decadență la toate nivelurile vieții.

 

Mama trebuie să fie respectată și onorată la fel ca Tatăl. Femeia trebuie să poată exprima feminitatea în însuși sânul vieții.

Este fundamental ca femeile să se pregătească prin inițiere în misterele Mamei Divine a Universului să ia în mâini destinul umanității.

 

Cine altcineva ar putea să o facă ? Bărbații? Timp de secole, bărbații au umilit femeile și acum ei și-au pierdut  geniul. Doar femeile inițiate în misterul Mamei vor putea face să intre blândețea, iubirea, tandrețea într-o lume din ce în ce mai violentă. Politica este o lume de ipocriți care se complac în rezultate mediocre. Copiii noștri suferă, animalele noastre, plantele noastre, natura suferă… Mama nu poate să accepte acest lucru în inima ei fără a se revolta, din conștiința ei adormită trebuie să țâșnească  scânteia trezirii, vocea ei trebuie să se exprime, voința să i se încordeze : nimeni să nu facă rău copiilor ei ! Atunci bărbații, fiii Mamei se vor ridica și, sprijinindu-se pe ea, vor construi noua viață, în care nicio forță întunecată nu va fi tolerată. Chiar și bărbatul cel mai violent, cel mai grosolan este dezarmat  în fața înțelepciunii, forței și frumuseții unei mame care își protejează copilul.

 

Cât timp le va trebui oamenilor ca să-și deschidă ochii și inimile către adevărul universal ? O mamă care își poartă copilul în pântec, îl aduce pe lume, îl alăptează la sânul ei, îl crește cu mângâieri și vorbele dulci ale inimii ne arată adevăratul drum al înțelepciunii și al vieții demne și frumoase. Cea mai înaltă înțelepciune este conținută în trupul femeii. Tot ceea ce emană de la Mamă  către copilul ei este pură frumusețe, noblețe, bunătate. Femeia este inspiratoarea și păstrătoarea oricărei culturi și oricărui impuls civilizator. Fie ca bărbatul să ridice această torță și să o înalțe până la cer pentru a aprinde noi stele pe firmament. O veche legendă ioanită spune că fiecare stea de pe cer este amintirea scânteietoare a unui erou de pe Pământ.

Inițierea în misterele Mamei Universului îi redă femeii cunoașterea secretelor profunde ale corpului ei. Ea îi indică cum să-și educe copiii pentru a-i conduce către luminile elevate ale cerului. O cultură strălucește prin geniile ei și femeile sunt cele care produc aceste genii. Educația exterioară nu este decât o spoială pe lemn putred. Nicio operă grandioasă, nicio viață glorioasă nu pot emana dintr-o astfel de educație. E mai bine să recunoaștem că ea conduce la mediocritate și la uniformizare pe un nivel jos. Doar hrănind inima, inteligența, viața interioară, sufletul și spiritul se poate ajunge la o treaptă superioară.

 

Atunci când tradiția afirmă că Maria a fost Mama lui Dumnezeu, aceasta înseamnă că această femeie era o adevărată fiică a Mamei Universului și că ea fusese inițiată în misterele Mamei de către esenieni. A aduce pe lume un om-Dumnezeu este rolul adevăratei educații. Toți copiii sunt purtători ai flăcării divinității și este rolul educației autentice să îi permită să înflorească și să se manifeste. Femeia, prin corpul ei, știe cum să conducă tot ceea ce este obscur, negru, întunecat către lumină. Copilul ei se află în întunericul pântecului ei și, progresiv, ea îl aduce la lumină. Ea îi construiește un corp și îi hrănește sufletul. Ea este păzitoarea evoluției.

 

Capcana lumii moderne se ascunde în faptul că femeia este în mod natural împinsă să-l imite pe bărbat pentru a reuși și pentru a se impune. Astfel ea își pierde originalitatea, esența, sufletul, forța, spontaneitatea. Ea devine un medium, un „Channel“ al bărbatului. Numai inițierea în misterele Mamei Universului poate să reconecteze femeia exterioară cu feminitatea  interioară și să permită în sfârșit femeilor să ofere lumii o expresie de sine liberă și naturală. Atunci vocea feminină se va putea ridica puternică și clară  pentru a-și face cunoscut punctul de vedere.

O altă piedică vine din uniformizare. Suntem făcuți să credem că nu există decât o singură inteligență, un singur punct de vedere și că acesta se situează deasupra sexului. Bineînțeles, acesta este punctul de vedere al bărbatului bolnav. Bărbatul se poate impune cu ușurință datorită agresivității sale, a violenței sale. Femeia este prin esența ei mai blândă. Asistăm deci la o veritabilă dictatură sub  aparența democrației. Nu numai vocea femeilor trebuie luată în considerare, ci și cea a copiilor. Vă întreb acum, ce femeie va voi să-șii vadă soțul și fiii plecând la război ? Ce copil va dori să-și vadă tăticul participând la un masacru ? Să avem curajul și luciditatea să recunoaștem că suntem într-o democrație în devenire. O adevărată democrație trebuie să includă femeile, copiii, animalele, vegetalele, mineralele în alegerea actelor care le determină destinul.

 

„Doar inițierea în misterele Mamei Universului poate reuni femeia exterioară cu feminitatea interioară. Femeile vor putea atunci să se exprime liber și natural.“

 

Toate învățăturile sacre ale umanității ne amintesc că trebuie să-i onorăm pe Tatăl și pe Mama Universului. Tată și Mamă înseamnă că toate creaturile participă la aceeași viață și că iubirea și înțelepciunea filială sunt cele care le unesc. De fiecare dată când oamenii nu au respectat această lege, această mare idee, forțele distrugerii s-au manifestat întotdeauna. Separarea umanității în mai multe popoare a adus războiul. Dominația unui sex asupra altuia a atras după sine degenerescența geniului. Tirania, oprimarea celui slab a fost întotdeauna mesagerul distrugerii. Europa era majoritar antisemită în 1939 și ea a fost distrusă. Doar femeile au puterea de a se opune tiraniei, în numele iubirii materne și al inițierii în misterele Mamei Universului. O femeie nu poate fi antisemită, căci toate ființele sunt copiii ei. Astfel, ea cunoaște dragostea care deschide un drum către cunoașterea și realizarea superioară pe care lumea nu îl cunoaște. O femeie nu poate fi militar, ea nu poate purta o armă. Armele sunt invenții ale ființelor fricii, create prin intermediul bărbaților. Cu ajutorul lor, bărbatul se eliberează de energia fricii care îl năpădește. Folosirea armelor este pentru conștiința masculină un mijloc de a fugi de frică, de a se debarasa de ea. Femeia se vindecă de frică privindu-și copiii. Ea nu are nevoie de arme.

 

Știu că există femei rasiste, femei care poartă arme, dar aceasta este o boală generată de separarea conștiinței de Mama Universului O asemenea femeie s-a lăsat furată de toată forța sufletului său. Ea este slabă. Atotputerea la o femeie se află în altă parte.

 

A rosti astfel de cuvinte nu inseamnă absolut deloc a fi împotriva libertății, căci libertatea nu constă nicidecum în a face orice și cu atât mai puțin în a asculta de ceilalți. A fi liber, înseamnă a fi în acord cu natura ta profundă.

 

Fie ca femeia să-și trezească propria-i gândire, să plonjeze în inima ei, în corpul ei de mamă și să-și hrănească gandirea, cuvântul, faptele cu focul sufletului său ! Atunci, noua epocă, cea a Mamei Universului va putea să apară și să trăiască în mijlocul nostru. Fie ca toate cele care au urechi de auzit să vină să primească inițierea în misterele Mamei Universului !

 

 

 

3 > Consecințele  Organismelor

Modificate  Genetic (OMG)

 

 

Problema organismelor modificate  genetic(OMG) face obiectul polemicilor și uneori al reacțiilor violente din partea celor care se consideră apărătorii naturii. Mulți simt în mod confuz că OMG-urile reprezintă un pericol pentru oameni și pentru pământ.

 

De secole, esenienii sunt terapeuți, ei sunt cei care au grijă  de divinul care sălășluiește în toate lumile, în toate ființele.

Divinitatea a binecuvântat acest popor între toate popoarele, și una dintre binecuvântările sale a fost darul discernământului autentic și capacitatea de a vedea și de a înțelege forțele întunecate și inteligențele malefice care acționează printre oameni. Acest dar nu le-a fost dat pentru a condamna, ci pentru a se trezi, pentru a se proteja și vindeca. Acest dar este prețios și noi trebuie să-l cultivăm, să avem grijă de el. El ne va proteja de iluzie și de prezența răului care se ascunde sub aparențe înșelătoare.

 

Inteligențele ascunse în spatele  OMG-urilor

 

Dacă privim forțele care sunt ascunse în spatele OMG-urilor, ce putem vedea ? Se vorbește despre geniu genetic,adică despre o ființă, o inteligență care se află în spatele acestei acțiuni de a modifica organizarea și dezvoltarea naturală a vieții. Bineînțeles, transformarea genei este ceva natural la bază, dar a introduce gene de animale în plante în scopuri comerciale și de dominare nu mai este ceva natural.

Din punct de vedere esenian, aceasta este o alianță, un pact cu o inteligență întunecată și malefică. Oamenii, în ignoranța lor, cred că alianța cu o astfel de inteligență nu are nicio consecință. Ei se înșeală amarnic. Ei n u văd decât profiturile materiale, interesele imediate pe care le pot astfel obține în planul fizic, dar nu înțeleg prețul pe care îl plătesc și pe care îl vor plăti pe termen lung.

Toți oamenii știu că există un pericol în OMG-uri, dar rămân pasivi, căci nu vor să se ocupe de aceste lucruri și preferă să le lase în grija autorităților, care, la rândul lor, le lasă în grija altora. Este o întreagă poveste de dezinformare, de manipulare și de deresponsabilizare. Acei rari oameni care îndrăznesc să se opună cu putere sfârșesc în închisoare.

Problema cu OMG-urile este că modificarea este iremediabilă și se transmite generațiilor următoare. Este o alianță directă cu corpul omului și cel al naturii.

Au fost realizate numeroase experimente pe șobolani. S-a constatat că după un anumit timp, grâul sau porumbul transgenic provoacă o degenerescență a anumitor organe, o îmbătrânire prematură și produce un dezechilibru în întregul organism. Într-adevăr, datorită faptului că anumite organe sunt încetinite în activitatea lor, ritmul global de funcționare al organismului ajunge să fie perturbat. Acest dezechilibru privește doar  aspectul vizibil și fizic. Mai multe laboratoare independente au demonstrat toate aceste lucruri, precum și altele, ca de exemplu rezistența la antibiotice, slabirea sistemului imunitar al organismului sau apariția sterilității. Referitor la aceasta din urmă, în aprilie 2010, un studiu rus a demonstrat că soia transgenică este legată de sterilitate și mortalitatea infantilă. Studiul doctorului Surov, care nu a fost încă publicat oficial, prezintă rezultate îngrijorătoare : după trei generații, hamsterii hrăniți cu soia modificată genetic prezintă o rată de creștere inferioară mediei, o malformație(păr în gură), precum și o rată de infertilitate și de moarte infantilă foarte ridicată.

Știința este poate pe punctul de a demonstra pericolul pentru corpul nostru al OMG-urilor, dar cum stau lucrurile în lumile invizibile ?

 

Efectele OMG-urilor în toate planurile existenței

 

Ceea ce îi interesează cu adevărat pe esenieni este aspectul magic. De fapt, inteligența care generează aceste dezechilibre vrea să se încarneze în organismul omului și să controleze natura. Astăzi, dacă OMG-urile sunt vii în planul fizic, inseamnă că această inteligență malefică și mecanică a găsit modalitatea de a se încarna și de a exista. Acum, ea va face totul pentru a crește, a se dezvolta și a-și duce planurile la îndeplinire.

Ea are o armă la dispoziție și a știut să se protejeze printr-o alianță cu unele ființe umane. Singurul lucru pe care îl putem face este să o studiem, să o înțelegem și să nu consumăm OMG-uri, în măsura posibilului.

Obiectivul acestei inteligențe a neantului este să creeze o umanitate mutantă, pentru ca omul să fie după chipul ei, iar ea să poată trăi în corpul lui în totalitate. OMG-urile au ca scop să pregătească distrugerea inteligenței universale care sălășluiește în om și care îl unește cu întregul Cosmos și cu alte lumi superioare. Este un proces de dematerializare a omului. Acest proces a început cu foarte mult timp în urmă, dar acum s-a ajuns la înfăptuirea lui fizică. Însuși corpul fizic al omului este acela care va fi modificat pentru a servi drept vehicul acestei inteligențe a morții.

Este exact inversul a ceea ce a căutat să facă fraternitatea noastră de mii de ani încoace prin intermediul Școlilor Misterelor. Noi am vrut ca omul să fie un receptacol pur pentru inteligența superioară universală.

Cealaltă inteligență trece acum la acțiune, iar oamenii sunt pe cale de a-i deschide porțile vieților și ale viitorului lor prin pasivitate, prin lipsă de motivatie pentru viață, prin nepăsare. Dacă inteligența cosmică care umple tot Universul cu înțelepciunea sa ne-a dat un corp cu anumite proporții, cu anumite organe, cu o anumită funcționare înseamnă că există pentru aceasta o rațiune fundamentală. Intrarea omului pe făgașul unei evoluții superioare nu se face  prin unirea cu o inteligență inferioară, născută din neantul ființării. Ea se face recunoscând sufletul care sălășluiește în corp și înnobilând, înălțând acest întreg către spiritul universal și liber. Nu există evoluție veritabilă fără trezirea și înnobilarea sufletului prin intermediul trupului.

OMG-urile au ca scop exact transformarea trupului pentru a nu mai permite sufletului și inteligenței divine să locuiscă în el. Bineînțeles, obiectivul acestor forțe întunecate nu este acela de a distruge corpul omului, ci de a-l fura inteligențelor superioare, astfel încât el să devină un templu al neantului, al negării sufletului și lumii divine.

 

Adevăratul plan al inteligenței întunecate prin intermediul OMG-urilor

 

Planul inteligenței întunecate este simplu : prin intermediul OMG-urilo, ea va transforma structura corpului omenesc în așa fel încât orice comunicare cu sufletul și cu lumile subtile să se stingă. Omul se va îmbolnăvi, și atunci cea de-a doua etapă va putea începe.

Această inteligență va spune : „Bineînțeles, OMG-urile au fost o greșeală, dar nu servește la nimic să vorbim despre asta din moment ce este un fapt împlinit și este iremediabil. Trebuie să mergem înainte și să găsim soluții pozitive.“ Atunci ea va propune grefe pe organele bolnave și devitalizate pentru a le face să funcționeze aparent ca înainte. Dar, de fapt, omul va fi transformat la nivelul structurii sale și nu se va mai putea întoarce înapoi. Va intra în mod forțat într-o mutație progresivă, continuă, care va face să trăiască în el neantul, adică un corp din ce în ce mai rupt de sufletul lui și de conștiința superioară nemuritoare.

Este vorba aici de o tactică a răului : omul este pus în fața faptului împlinit și i se impune soluția care până la urmă se dovedește a fi chiar mai rea, dar în orice caz, el nu mai are de ales. Când răul a fost făcut, el face să dispară alegerea, libertatea.

Aceste grefe nu există încă, ele nu sunt decât un proiect care trebuie să apară după ce OMG-urile își vor fi făcut stricăciunile. Atunci când aceste grefe vor apărea în planul fizic, răul va fi făcut, iar această inteligență va putea avea propriile sale organe în corpul omului, va putea să trăiască în el, să se dezvolte și să-i invadeze toată structura și deasemeni natura.

Chiar în acest moment, în lumea invizibilă, aceste inteligențe întunecate invocate de oameni concep și creează aceste grefe care vor fi o catastrofă pentru umanitate, așa cum o cunoaștem și așa cum dorim ca ea să fie : o umanitate de lumină, trăind în armonie cu inteligența divină din toate ființele.

Această inteligență neagră pune stăpânire pe oameni ațâțându-le dorințele într-o lume în întregime falsă, iluzorie, inaccesibilă. Omul suferă pentru că își simte imperfecțiunea și în el există dorința de perfecțiune. Dorința este deturnată de la suflet și proiectată doar într-o realitate fizică virtuală. Chiar ceea ce este spiritual devine exterior sufletului. Astfel, i se propun o viață, un model de societate, un tip de frumusețe fizică, o iubire ideală, o bună dispoziție pe care nimeni nu le poate trăi în realitate.

Omul se adâncește în suferință, în frustrare, în implorare, în rugăminte, în dorința de a atinge acest scop iluzoriu, pentru a gusta plenitudinea, odihna, satisfacția, calmul. Rugându-se în felul acesta pentru niște idoli, el hrănește inteligențele întunecate, care cotropesc cu aviditate sufletul și forțele magice ale oamenilor astfel activate.

Trebuie să știm că atunci câand un om își aduce organismul în starea de implorare, chiar inconștient el își deschide ființa către o lume mai mult sau mai puțin subtilă și își dirijează puterea creatoare către niște rezervoare pe care forțele întunecate știu să le creeze.. Atunci când aceste rezervoare sunt pline de energie și putere, inteligențele întunecate se folosesc de ele pentru a produce anumite lucrări care le oferă dominația asupra lumii oamenilor.

OMG-urile sunt rezulatutl direct al rugăminților, al dorințelor oamenilor inconștienți, aduse în planul fizic de către forțele întunecate. Aceste OMG-uri nu sunt decât niște ambasadori ai realizărilor ulterioare, care vor fi grefele asupra organelor devenite bolnave și slabe.

 

Cum să reacționăm și să facem să triumfe binele

 

Astăzi, oamenii simt clar că în spatele OMG-urilor se ascunde un viitor periculos pentru viață, dar ei nu îndrăznesc să meargă până la capătul percepției lor și să ia în mod ferm atitudine în favoarea unui alt mod de a exista în lume.

Dacă inteligențele întunecate reușesc să fure inteligența universală, umanitatea va fi pierdută, căci drumul către trezirea reală a sufletului va fi închis. Deja știința omului și capacitatea lui creatoare sunt în mainile lor, iar dacă vor pune stăpânire pe această inteligență din corpul omenesc, vor ajunge să distrugă totul.

Inteligența neagră care este pe cale să pună stăpânire pe viitorul umanității nu iubește oamenii. Ea se folosește de om așa cum facem noi cu peștii. Îi reproducem fără nici un respect și îi folosim doar ca hrană sau ca decor, fără nicio altă considerație.

Acest comportament lipsit de iubire și înțelepciune ne-a fost inspirat și indus de către forțele întunecate și de inteligența lor malefică. Trebuie să avem curajul să o recunoaștem dacă vream să găsim forța de a ne elibera de ea. De fapt, oamenii sunt din ce în ce mai mult subjugați de această inteligență neagră în activitățile inconștiente și mecanice ale vieții lor cotidiene. Este o veritabilă invazie, o agresiune, o posedare.

Cuvântul mantric : „Ne izbăvește de cel rău“ nu mai este rostit în mod conștient, iar discernământul pozitiv nu mai luminează inteligența și simțirea. Oamenii reflectă din ce în ce mai mult modul de gandire, de acțiune și de viață al forțelor întunecate. Peștii, copacii, puii de găină, vacile, pământul, apa, aerul, focul soarelui nu mai reprezintă nimic pentru noi, la fel cum noi nu însemnăm nimic pentru  această inteligență întunecată care aspiră să dea câștig de cauză negării Divinului și Alianței Luminii.

Mai mult ca niciodată, trebuie să fim vigilenți și să găsim forța de a ne reevalua. Cuvintele sacre : „Ceea ce îi faceți celui mai mic, vouă și lui Dumnezeu i-l faceți“ este o veritabilă cheie pentru a ne elibera de vraja subjugantă a forțelor întunecate și pentru a ne degaja cerul conștiinței de  inteligența lor neagră și mecanică.

Noi, oamenii, suntem posibilitatea și speranța pentru forțele întunecate de a-și vedea visurile realizându-se. Trebuie sa fim conștienți de asta și să ne întoarcem  către Alianța Luminii Esenienilor pentru a controla neantul și să chemăm toate forțele și inteligențele pure să facă parte din viața noastră.

Partea întunecată nu poate crea Lumina, ea nu poate decât să o fure prin intermediul omului, care este pentru ea singura sursă de Lumină care îi este accesibilă. Furând această Lumină de la om, partea întunecată devine regele, zeul viu și poate da naștere unei lumi după chipul și asemănarea sa în putere, în disciplină, în organizare, pentru a-și realiza obiectivele.

Dorința  Alianței noastre de Lumină și a Națiunii Eseniene este ca umanitatea să se trezească și să stopeze mișcarea înainte ca grefele să ajungă în planul fizic și în realitatea concretă a vieții omului. Dacă grefele se vor materializa, aceasta va insemna că OMG-urile își vor fi îndeplinit din nefericire opera lor de distrugere și de degradare a anumitor organe ale omului, iar grefele vor fi singurul remediu în fața unei degenerescențe inevitabile.

În spatele acestor grefe se va afla o lume de mecanizare și de distrugere a tot ce este divin, spontan, creativ în om. Această lume va putea intra cu putere în lumea omului pentru a-i fecunda destinul. Fie ca Națiunea Eseniană să nu pactizeze cu acest plan, să nu fim pasivi, ci să fim activi față de ceea ce vedem că apare în lume și să ne luăm viitorul și pe cel al Națiunii noastre și pe cel al Pământului în mâini.

 

 

Cunoașterea seminței, fundament al ecologiei

 

În lumea fizică, Dumnezeu se ascunde în semințe. Lumea vegetală ne arată acest lucru prin intermediul grăuntelui. În sămânță există o întreagă lume, esența însăși a tradiției, a generației, a perpetuării speciei, a vieții în timp și a evoluției, a speranței de a merge către lumea divină. În sămânță sunt conținute toate misterele Mamei și ale corpului care se perpetuează în timp și care triumfă asupra morții.

Sunt multe mesaje în agricultură, în cunoașterea seminței. În sămânță  trăiește lumea vegetală, dar și lumea pietrelor și a pământului întreg. Cele două sunt reunite în sămânță, ca și cele patru elemente ale Pământului. Aici se află un fundament al ecologiei ; animalele sunt purtătoare de semințe, și la fel sunt și oamenii. Oamenii poartă o sămânță în gândurile lor și un pământ în interiorul lor.

Astăzi, marile multinaționale și oamenii de știință, iar în spatele lor, pe ascuns, o inteligență întunecată, vor să pună stăpânire pe semințe, pentru a distruge sămânța și lumina care este ascunsă ea și să realizeze astfel o mecanizare. Monsanto și alte multinaționale sunt pe cale de a breveta mii de semințe, pentru a deține monopolul asupra lor. În plus, aceste companii care se ocupă de semințe au creat o tehnologie care modifică genetic plantele pentru a produce seminte sterile la recoltă, împiedicând astfel agricultorii să reutilizeze semințele, pentru a-i obliga să cumpere altele noi în fiecare sezon de cultură. Este fundamental ca un strigăt de alarmă să fie lansat cu inteligență și forță. Națiunea Eseniană, prin intermediul Cercului Arhanghelilor, trebuie să formeze o unitate inteligentă, înțeleaptă și lucidă, capabilă să informeze și să acționeze în mod pozitiv pe Pământ. Esenienii au dezvoltat o întreagă cunoaștere, o întreagă viziune, o întreagă știință, un întreg adevăr care trebuie pus în practică în viața de zi cu zi.

Esenienii nu sunt un popor care vrea să impună modul lui de a vedea celorlalți. Adevărul este cel care este și el este binele comun al tuturor ființelor, este cel care le protejează. Noi nu suntem împotriva cercetării științifice, împotriva ființelor care vor să îmbunătățească viața pe Pământ. Nu suntem împotriva oamenilor care vor să facă comerț, nici împotriva oamenilor care vor să trăiască în modul pe care și l-au ales.

Dar, începând din momentul în care introduc în lume forțe care vizează distrugerea bunăstării tuturor creaturilor vii, care caută să atace lumea divină, să o alunge, să facă astfel încât Pământul să fie mort, începând din acel moment, esenienii trebuie să se ridice  și să se unească cu toate ființele care au înțeles pericolul și încep să îl spună și să propună o altă lume, și sunt multe astfel de ființe…

Pe 29 martie 2011 a fost depusă o plângere de către Public Patent Foundation(PUBPAT) în numele a 270 000 persoane, printre care mii de agricultori ecologici autorizați, responsabili de întreprinderi producătoare de semințe, dar și agricultori din domeniul agriculturii convenționale care nu doresc să utilizeze semințe transgenice, și nici să fie contaminați de ele.

Ora angajamentului a sosit !

 

Esenienii trebuie cu adevărat să își ia în primire rolul. Trebuie să își amintească cine sunt și de ce au venit pe Pământ. Trebuie să se ridice din nou și să refacă Alianța Luminii. Este fundamental necesar ca în poporul nostru și în națiunea noastră, ființele să se ridice pentru a-i susține pe toți frații și surorile noastre, pe toți prietenii noștri care, în cercurile exterioare ale fraternității noastre luptă împotriva OMG-urilor. Trebuie ca lumea să fie informată despre această capcană. Rolul esenienilor este acela de a revela ceea ce este ascuns în spatele aparențelor, căci suntem puternici în lumile invizibile. Noi suntem în mod tradițional aceia care protejează Pământul, noi suntem inventatorii ecologiei, inventatorii a ceea ce ține de omenie, de dragostea față de om, de dragostea față de animale, de dragostea față de plante, de dragostea de munți, de pădure, de dragostea de Dumnezeu prin intermediul tuturor formelor de existență. Noi suntem la originea tuturor religiilor și a tuturor dialogurilor sincere și pure cu lumea divină care reunește ființele ce intră în Lumină.

Trebuie acum să ne ridicăm și să ne luăm viața în mâini. Trebuie să fim activi pentru a proteja ceea ce credem că este adevărat și să ne angajăm într-un mod solid și autentic. Fără să lupte împotriva oamenilor de știință, fără să lupte împotriva cercetării, fără să lupte împotriva acelora care caută în mod sincer să îmbunătățească viața ființelor de pe Pământ, Națiunea Eseniană trebuie să-i promoveze cu putere pe cei care astăzi se ridică împotriva OGM-urilor, căci în spatele acestor OMG-uri se ascunde o mare calamitate. Și când această calamitate va sosi, oamenii nu vor mai putea face altceva decât să-și plângă soarta. Căci va fi prea târziu pentru a da înapoi, corpul lor va fi atunci cu adevărat modificat.

Trebuie să ne angajăm în mod concret în frumoasa lumină a sufletelor noastre și să ne luăm viața în mâini pentru a face ideile noastre să triumfe.

 

Olivier Manitara